Vacatures

Haal je rijbewijs C als Wasserijmedewerker! Opleiding tot Servicechauffeur (BL108)

Heb jij altijd al je groot rijbewijs willen halen?  Dan is dit een geweldige kans! 

Onze opdrachtgever biedt de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten aan, in welke branche de klant ook werkt. Onze opdrachtgever adviseert en begeleidt in het volledige proces: de aanschaf, het onderhoud en het beheer. De werkkledingdrager staat op nummer één. Bij onze opdrachtgever werken momenteel zo’n 125 toegewijde en gepassioneerde medewerkers. De cultuur is informeel, dynamisch, vooruitstrevend en resultaatgericht.

Werkzaamheden

Je start als Medewerker in de Wasserij en in overleg start jouw opleiding voor grootrijbewijs C. Na het behalen zal je een intensieve inwerkperiode krijgen waarbij je de diverse routes leert kennen om uiteindelijk deze zelfstandig te gaan rijden als Servicechauffeur.

Werktijden 08:30 - 17:00 uur in de Wasserij.

Salaris in overleg.

Werkzaamheden Servicechauffeur

  • Je brengt schone werkkleding, poetsdoeken, matten, sanitair artikelen bij jouw klanten en haalt vuile kleding weer op;
  • Je werk is niet tot de voordeur, maar je verzorgt de werkkleding in het hele pand, vaak tot in de kasten van de drager. Je komt in contact met de dragers van de werkkleding tot aan de managers van het bedrijf. Je vindt het leuk om contact met ze te hebben en te onderhouden;
  • Je houdt de klantbehoefte en klanttevredenheid in de gaten. Je signaleert bijvoorbeeld of de kledingkast nog goed werkt, maar neemt ook de opmerkingen over onze service serieus.

Functie eisen

  • Harde eis: B rijbewijs 
  • Je hebt de ambitie om als Servicechauffeur aan de slag te gaan
  • Je bent fulltime beschikbaar voor een functie binnen de Wasserij
  • Je bent klantvriendelijk en opgewekt
  • Je bent woonachtig binnen een straal van rond de 30 km van IJsselstein

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Terug naar vacatures