Vacatures

50+ of 65+ Koerier voor distributie aan tuincentra (LK117)

Je houdt van rijden en van vissen!

Een leverancier van vijvermateriaal, waaronder ook vissen en planten. Ze leveren aan een grote groep klanten, met name tuincentra in de Benelux.

Werkzaamheden

Jij zorgt voor het tijdig en zorgvuldig leveren van de bestellingen bij onze klanten. Als chauffeur laadt je de Mercedez Benz Sprinter met de orders van jouw klanten die dag, neem je de pakbonnen mee en vervolgens ga je op pad. Het bijzondere aan de artikelen die je bij je hebt is dat het niet alleen “droge” goederen zijn, zoals de artikelen voor de vijvers, maar ook levende planten en vissen!

Je wilt graag iets om handen hebben/bezig zijn, maar niet meer iedere dag of week. Al vind je een keer 3 weken achter elkaar werken ook zo af en toe geen probleem. Je bent flexibel voor als wij een extra chauffeur nodig hebben tijdens vakantieperiodes en andere afwezigheid van de chauffeurs in het vaste team. Zo ben je toch regelmatig lekker bezig, maar heb je ook nog voldoende tijd voor je andere bezigheden.

Op maandag bezorgen we niet, dan is ons salesteam druk met het verwerken van alle bestellingen die ons chauffeursteam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag levert bij onze klanten binnen de Benelux.

Salarisindicatie: €12,49 bruto per uur (daarnaast ontvang je nog 23% aan reserveringen)

Functie eisen

  • Je staat graag vroeg op, als de wereld om je heen nog net niet helemaal ontwaakt;
  • Je hebt geen ochtendhumeur en bent enthousiast;
  • Je hebt kwaliteit- en verantwoordelijkheidsgevoel; voor jou maakt het verschil dat je levende have vervoert en dat dat met zorg bezorgd moet worden. Ook zorg je goed voor het materieel waarin je rijdt;
  • Netjes communiceren is een vak en jij weet precies hoe je ons visitekaartje bij de klant moet zijn. Je vindt het belangrijk om zorg te dragen voor een goede relatie met hen;
  • In bezit van rijbewijs B

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Terug naar vacatures