Vacatures

Wasstraatmedewerker Rolstoelen in Houten - ook voor 65+ers (NB086)

Je plaatst gereedstaande rolstoelen in een industriële wasmachine en zorgt dat ze daarna schoon en droog weer klaarstaan voor gebruik.

Dit bedrijf vervult een depotfunctie waarbij hulpmiddelen van zorginstellingen, zoals bijvoorbeeld verpleeghuizen en zorgcentra, worden beheerd. Het is er volledig op ingericht om hulpmiddelen te demonteren, te reinigen, op te slaan en volgens specificatie op te bouwen voor hernieuwd gebruik.

Werkzaamheden

In de 'natte ruimte' van het depot staan de rolstoelen klaar om gewassen te worden. Je plaatst ze één-voor-één in de wasmachine en stelt het wasprogramma in.
Als ze schoon zijn, haal je ze uit de machine, checkt of ze eventueel nog wat moeten worden bij gepoetst en blaast ze vervolgens droog met een daarvoor bestemde droogmachine.

Omdat er geen elektronica in de wasmachine kan, worden de elektrische rolstoelen en scootmobielen handmatig schoongemaakt met stoommachines.

Salaris € 13,- br/u  excl. 22% reserveringen

Functie eisen

Je steekt graag je handen uit je mouwen en bent niet bang om een beetje nat te worden.
Het is geen zwaar werk, maar je staat wel veel en bent telkens in beweging. Het is dus belangrijk dat je een beetje fit bent.

Je bent minimaal 2 dagen (of 4 dagdelen) per week beschikbaar. Flexibel en in overleg af te stemmen.

Graag ontvangen wij je CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Terug naar vacatures