Vacatures

Parttime of Fulltime Logistiek Coördinator, tijdelijke baan omgeving Zwolle (NB150)

Omschrijving

Heb je ervaring met het coachen van mensen en het begeleiden van teams? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij goed in het enthousiasmeren en motiveren van medewerkers? En zoek jij een leuke nieuwe uitdaging in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever adviseert en faciliteert scholen, docenten en leerlingen, bij het optimaliseren van het leermiddelen- en leerproces

Werkzaamheden

Als coördinator maak jij onderdeel uit van de afdeling operations. Je kunt werkzaam zijn binnen de afdelingen ontvangst, magazijn en/of productie. Buiten het hoofdseizoen maak jij deel uit van het team dat dagelijks het gehele proces van inslag tot uitslag verzorgt. Tijdens de piekweken is het aan jou de taak om leiding te geven aan de verschillende groepsleiders en om ervoor te zorgen dat zij zelfstandig aan de slag kunnen. Jij houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Van week 28 tot en met week 34 werk je in ploegendiensten. De ene week werk je in de ochtenddienst en de andere week in de middagdienst.

Werktijden:
Ochtend: 07:00 - 14:45
Middag: 15:00 - 22:45

Salarisindicatie vanaf €16,93 bruto (obv werkervaring)
bonus van €1 per uur bij 5 weken ploegendienst

Functie eisen

• Beschikbaar vanaf mei of juni t/m eind augustus
• Parttime of fulltime beschikbaar
• Kunnen communiceren in het Nederlands en Engels
• Resultaatgericht en kunnen werken met targets
• Bekend met logistieke processen
• Ervaring met leidinggeven

Graag ontvangen wij je CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Terug naar vacatures