Vacatures

Parttime Huismeester van het Rev'it gebouw, ook voor 65-plussers! (LK173)

Omschrijving

Een afwisselende functie: jij regelt alles en zorgt dat het hele gebouw op orde is.

De opdrachtgever is een zelfstandige, dienstverlenende organisatie, die gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van facilitaire functies door eigen medewerkers op locatie van de klanten. Ze zorgen ervoor dat de bezetting van de service en diensten gewaarborgd is.

Werkzaamheden

De huismeester is verantwoordelijk voor het onderhoud binnen en buiten het REV’IT! gebouw, het signaleren en oplossen van technische problemen, en het communiceren met externe partijen voor complexere reparaties.

Bijdragen aan de uitstraling, kwaliteit en presentatie van het gebouw door diverse dagelijkse, eenmalige of terugkerende onderhoudstaken uit te voeren. Denk aan:

 1. Aanvulling van de koffie/thee counters
 2. Eens in de week schoonmaakbeurt koffiemachines
 3. Bijhouden van de kantoorartikelen: bijhouden en bestellen van de voorraad
 4. Zorgdragen voor afvoeren van wanneer papierbakken (vertrouwelijk) vol zitten – afstemming met de leverancier hierover
 5. Doorspoelen van kranen, wekelijks, ivm legionella
 6. Check of de vergaderruimtes representatief zijn

Taken voor het binnen- en buitenonderhoud van het REV’IT! gebouw. Dit omvat het signaleren en oplossen van technische problemen en het coördineren met externe partijen voor (complexere) reparaties. Denk aan:

 1. Het kunnen signaleren en reageren op en (laten) herstellen van defecten en (technische) storingen, zowel binnen als buiten het gebouw.
 2. Contact opnemen met externe partijen, afspraken maken en deze partijen begeleiden op locatie. Voor zowel bijvoorbeeld gepland onderhoud, als voor een storing.

Werktijden: maandag en donderdag (eventueel zijn andere werkdagen bespreekbaar, behalve vrijdag). Je start de dag het liefste om 8.00 uur, later kan eventueel ook.
Salarisindicatie: tussen €14,50 en €17,50 bruto per uur (afhankelijk van werkervaring)

Functie eisen

 • Enigzins ervaring heeft in een soortgelijke rol (facilitair, huismeester etc);
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
 • Representatief;
 • Zelfstandig kan werken;
 • Sociaal vaardig, voor het opstellen van interne e-mailberichten (Engels) en voor communicatie met externe monteurs en installateurs;
 • Proactief zaken signaleert en oppakt waar nodig;
 • Beschikt over computervaardigheden, waaronder het kunnen werken met Outlook, Excel en het efficiënt en zelfstandig kunnen terugvinden en beheren van bestanden.

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Terug naar vacatures